Karry-kokos-suppe m. kylling
16 januar, 2013 by Kasper Engberg
500 gr Kyllingefilet
5 tsk. Karry
2 Løg
4 Æbler
2 Porrer
2 ds. Kokosmælk, light (400 ml)
6 dl. Vand
4 stk. Hønsebouillon
1 ds. Vandkastanjer (Ca. 200 gr.)
1/2 ds. Bønnespirer (Ca. 200 gr.)
Salt, Peber, Chili
Skær kyllingen ud i små stykker, og brun i salt, peber og karry, i en gryde.
Læg kyllingen til side.
Skær æbler, porrer, løg, chili og hvidløg ud groft, og svits det i karryen i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk og vand, og lad simre i 5 minutter, og blend derefter med en stavblender.
Tilsæt kylling, vandkastanjer og bønnespirer og lad simre 5 minutter.
Serveres med mulighed for selv at tilsætte rød peber, ris, peanuts, rosin, kokos m.m.