Banan-Musli-Boller
01 januar, 2013 by Kasper Engberg
Ca. 15 stk.
2 1/2 dl kærnemælk
1 pakke gær
1 spsk. honning
2 tsk. groft salt
2 modne bananer
2 1/2 dl yoghurt naturel, tykmælk eller A38
150 g havregryn
50 g branflakes
100 g rosiner
550 g hvedemel
Hæld kærnemælk i en skål og smuldr gæren i. Tilsæt honning og salt. Mos bananerne og kom dem i dejen med resten af ingredienserne.
Dejen skal være en lille smule klistret. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Brug en stor spiseske til at forme dejen til boller. Fordel bollerne på to bageplader med bagepapir og lad bollerne hæve tildækket i ca. 30 min. Pensl bollerne med vand og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.