Grøn BrokWok
22 maj, 2019 by Kasper Engberg
Til ca. 10 portioner.
- 12 stk Forårsløg
- 1 kg Broccoli
- 800g Hakket okse-, svine-eller kyllingekød, maks. 10% fedt
- Saft fra 2 lime
- 4 tsk. Sukker
- En masse Sojasovs
- 2 tsk. Sambal oelek (eller friskhakket rød chili)
- 600g Fuldkornsnudler
- 80 g Usaltede cashewnødder eller mandler
Snit forårsløgene.
Del broccolien i små buketter, skær stokken i tern.
Rist cashewnødder / mandler på en tør pande og brug som tilbehør.
Svits forårsløgene i olie i en wok eller på en dyb pande.
Husk at din wok skal være rygende varm inden at ingredienserne rammer den.
Kom kødet ved og steg til det har skiftet farve.
Kom broccolien i og svits det med 3-4 min.
Tilsæt limesaft, sukker, sojasovs og evt. sambal oelek. Kog det sammen ca. 2 min.
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Server sammen.