Aioli (hvidløgsmayonaise)

Aioli til 10 personer (eller 2 dage)

2 æggeblommer
En knivspids salt
3 tsk æbleeddike
2 tsk dijon sennep
1 tsk fint salt
Rapsolie
6 fed hakket hvidløg

Tag æggeblommer, sennep, eddike og en knivspids af saltet og pisk det grundigt.

Hæld lidt olie i ad gangen, mens der piskes - når det er stift nok, er det færdigt.

Smag tilsættes efter behag. Hvidløg er godt.

Det er muligvis vigtigt at temperaturen på ingredienserne ikke er for forskellig.

Jeg nåede ikke at tage et billede før det var næsten væk. :-)

0 kommentarer:

De ting der blogges her er private, i den forstand, at de ikke må bruges andre steder og i andre sammenhænge, uden bloggerens skriftlige tilladelse. Bloggen omhandler personerne Wilmer Engberg, Maya Engberg, Nynne Engberg, Lisbeth Engberg og Kasper Engberg...