Æblemuffins
08 oktober, 2011 by Kasper Engberg
De blev gode..
Ingredienser:
250 g Hvedemel
100 g Sukker
4 tsk. Bagepulver
0.5 tsk. Salt
1 tsk. Kanel, stødt
Ovenstående blandes sammen i en skål.
Herefter blandes følgende i en anden skål
50 g Smeltet smør
2 dl. Skummetmælk
1 Æg
Det våde og det tøre blandes sammen.
2 Halvstore æbler skrælles, befries for kernehus og skæres i mindre stykker.
Vend æbleternene i dejen og fordel den i ca. 12 forme.
Drys med kanelsukker.
Bag kagerne i varmluftsovn ved 200 grader C i ca. 20 minutter.
Ingredienser:
250 g Hvedemel
100 g Sukker
4 tsk. Bagepulver
0.5 tsk. Salt
1 tsk. Kanel, stødt
Ovenstående blandes sammen i en skål.
Herefter blandes følgende i en anden skål
50 g Smeltet smør
2 dl. Skummetmælk
1 Æg
Det våde og det tøre blandes sammen.
2 Halvstore æbler skrælles, befries for kernehus og skæres i mindre stykker.
Vend æbleternene i dejen og fordel den i ca. 12 forme.
Drys med kanelsukker.
Bag kagerne i varmluftsovn ved 200 grader C i ca. 20 minutter.