Chokoladekage med kokosglasur
26 november, 2010 by Kasper Engberg
Ingredienser (æg og sukker piskes, margarinen smeltes, det hele blandes forsigtigt sammen):200g Sukker
2 Æg
2 Æg
2.5 tsk. Vanillesukker
2.5 spsk. Kakao
2.5 spsk. Kakao
2 tsk. Bagepulver
1.90 dl. Sødmælk
150g Margarine
1.90 dl. Sødmælk
150g Margarine
Glasur (blandes og varmes i en gryde):
115 gram Margarine
4 spsk. Kaffe færdiglavet
220 gram Flormelis
2 spsk. Kakao
175 gram Kokosmel
2 tsk. Vanillesukker
115 gram Margarine
4 spsk. Kaffe færdiglavet
220 gram Flormelis
2 spsk. Kakao
175 gram Kokosmel
2 tsk. Vanillesukker
Så skal den ellers bare have 32 min. ved 90 grader (eller til man kan stikke en gaffel i den, uden der kommer rå dej med op).
Glasuren må først komme på, når kagen har kølet lidt af - ellers klapper den sammen.
hvor meget mel skal der i kagedejen...?? ;-) knus:)