Pebernødder
06 december, 2009 by Kasper Engberg
Følgende er Elses opskrift på pebernødder:
375 g mel
125 g lys farin
125 g smør el. magarine (ikke for hårdt, men heller ikke smeltet)
1 æg
½ tsk kanel
½ tsk stødte nelikker
½ tsk stødt ingefær
1 tsk hjortetakssalt
25 g smuttede, hakkede mandler
De tøre ting blandes først.
Hvis konsistensen er for tør, kan der spædes op med lidt fløde.
Dejenen hviler 2-3 timer.
Pebernødderne bages 8-10min ved 200 grader.
375 g mel
125 g lys farin
125 g smør el. magarine (ikke for hårdt, men heller ikke smeltet)
1 æg
½ tsk kanel
½ tsk stødte nelikker
½ tsk stødt ingefær
1 tsk hjortetakssalt
25 g smuttede, hakkede mandler
De tøre ting blandes først.
Hvis konsistensen er for tør, kan der spædes op med lidt fløde.
Dejenen hviler 2-3 timer.
Pebernødderne bages 8-10min ved 200 grader.