Rugbrødsmuffins
11 maj, 2012 by Kasper Engberg
Rugbrødsmuffins (ca. 45 stk.)
Dej: 50 g Gær
4 dl Lunkent vand
1 dl Rapsolie
½ dl (70g) Honning
3 Æg
4 Bananer
6 dl (440g) Groft rugmel
3 dl (140g) Havregryn
4 dl (280g) Hvedemel
1
tsk. Salt
3
tsk. Kanel
1½
tsk. Kardemomme
1
tsk. Allehånde
2
spsk. Kakao
125 g Abrikoser i små stykker
125 g Chokoladestykker, mørk
2 Squash, revne
3 Æbler i tern
Æg og bananer blendes sammen.
Dejen
røres sammen, hæver i skålen et lunt sted, ca. 1 time.
Muffinsforme
pensles med olie og dejen kommes i med en ske.
Bages nederst i ovnen, ca. 35 min. ved 200
grader.